Ljuset & Kockum Fritid

Klockan 05:58 varje måndag, onsdag och fredag står jag utanför Kockum Fritids entré och väntar på att bli insläppt. Några sömndruckna steg senare stapplar jag in gymet, drar mitt kort och börjar ett timlång pass med en intensiv intervallöpning på bandet. Jag brukar hinna med cirka 10 olika maskiner och lika många moment med fria vikter på mattan.

Första halvtimme är lite seg, men sen brukar det lossna ordentligt. Mot slutet av passet lackar svetten och pulsen är hög. När jag lämnar gymet är det som om en fläkt blåst bort all trötthet och gett plats till nya kreativa idéer, problemlösningar och en nästan lite jobbig entusiasm över dagens agenda. Och då har klockan precis slagit sju.

Skall villigt erkänna att det känns lättare att knata upp klockan 05:15 nu när det är ljust ute. Som i morse. Blåsigt värre, men ljust och klart. Ungefär som bilden ovan.

Tags: