Mannequin

Den perfekta man(nekängen)

Jag är lång, stabil och blänker fint i både solljus och hemmets belysning. Jag käftar aldrig emot och behåller mina åsikter för mig själv. Du kan alltid luta dig mot mig när du behöver och jag blir inte ledsen eller upprörd om du klämmer på mig då och då. Du kan ha mig framme vid middagar eller bara som sällskap när du känner dig ensam och behöver en tyst kompis vid din sida. Jag är okänslig för svordomar, schlagermusik och dåligt humör. Om du vill, kan du klä upp mig i finkläder, men ärligt talat trivs jag bäst naken. Vem gör inte det, egentligen? Det sägs att min bak är bland det fastaste som finns och även om jag saknar väsentlig anatomiska delar på framsidan, finns det ändå inget som hindrar att vi känner intimitet med varandra. Jag är lätt att tvätta och torka av. Och bäst av allt, om du tröttnar på mig, blir jag inte besviken eller deppig om du vill ställa ner mig i källaren eller i en garderob en tid. Vi ses när vi ses, tänker jag alltid. Jag blir din för 2500:-. Nyputsad och blank.

Tags: