Malmö runt i morgonsol

Bortsett från en lite kaotisk inledning, har årets hittillsvarande projekt rullat på föredömligt bra.

Epitetet harmoniskt ligger nära till hands när jag skall beskriva sakernas tillstånd. Mycket tack vare att jag håller den fysiska hälsa i schack, tror jag. Den symbiotiska relationen mellan min kropp och mitt sinnestillstånd har aldrig varit tydligare för mig än just nu. Och fast en av mina inre röster bönade om att jag skulle få somna om när larmet ringde vid 05:05, lyssnade lyckligtvis kroppen till en helt annan stämma.

Dagens mil tog mig runt Dockan, Mellanhamnen, Universitetsholmen, Slottsparken och hem igen. En vacker morgonsol och senaste episoden av “The Talk Show” med John Gruber i  lurarna fick tiden att gå relativt fort.

Bokproduktionen går inom ett dygn in i en slags slutfas när underlaget skickas till tryckeriet via cyberrymden. Om en månad lite drygt kommer resultatet av mer än sex månaders arbete att lastas av från ett fartyg som seglat hit från Baltikum.
Tags: