Fotograf Malmo

FOTOGRAF MALMÖ

Hej! Mitt namn är Joakim Lloyd Raboff. Jag jobbar som fotograf Malmö i en stor och modern studio i Turning Torso Gallery i Västra Hamnen – precis bredvid Green Matmarknad på Västra Varvsgatan 42.

Som välkänd fotograf Malmö med lång och väldokumenterad erfarenhet – i Sverige och internationellt – kan du känna dig trygg när du anlitar mig. Jag har jobbat med många företag och till mina återkommande kunder hör HSB, Aftonbladet, E.ON, SEB, NCC, Wihlborgs, Park Inn, Clarion Hotel Malmö Live, Eggkids och Green Matmarknad.

 I min nya studio fotograferar jag t ex företags- och privatporträtt, reklamfoto och inspirerande matbilder. Men här spelar jag också in presentationsfilmer och håller fotokurser för både företag och privatpersoner. Jag samarbetar med några av Malmö tryckerier och ramaffärer för de som behöver hjälp med inramning med till exempel passepartout.

 Sedan mer än tio år driver jag fotograf Malmö också Galleri Västra Hamnen där du hittar min stora samling med unika bilder från Turning Torso och Västra Hamnen. Många av bilderna finns i mina tio böcker om Västra Hamnen och dom allra flesta av bilderna finns på www.gallerivastrahamnen.se

Du kan beställa alla mina fotografier på www.raboff.com eller www.gallerivastrahamnen.se som nedladdningsbara digital filer för kommersiella reklam och kommunikationssammanhang eller beställa utskrifter på arkivbeständigt papper, konstplexiglas, härdat glas, plåt och uppspänd kanvasduk.

 Hör av dig när söker en kreativ och kompetent fotograf Malmö som är lätt att samarbeta med!
Tel 0709 – 40 49 19 Email joakim@raboff.com